Kedvencekhez ad | Legyen ez a kezdőlapom! | Ajánlom a barátomnak | Legyen partnerünk! Magyar Romana Deutsch English Espanol
Festmény elérhető áron
Kezdőlap Művészeti hírek Hírlevelet kérek Hogyan vásárolhatok? Kosár tartalma Céginformáció
Kategóriák TĂĄjkĂŠp CsendĂŠlet PortrĂŠ-emberek Állat ĂĄbrĂĄzolĂĄs Akt-erotikus Vegyes tĂŠma KĂśnyv-CD
Hívjon INGYEN Skypeon!
Tel.:(+36-30)4292928
Írjon nekünk!

Ha Ön festőmĹąvész, vagy kereskedő, esetleg galéria tulajdonos, egyaránt tudunk segíteni festményei eladásában.A 2003-óta sikeresen mĹąködő rendszerünket folyamatosan fejlesztjük a vásárlók könnyebb kiszolgálása érdekében. Célunk az átlagos pénzeszközökkel rendelkez? vásárlóréteg kiszolgálása, a nem befektetési célzattal vásárlók igényeinek szinvonalas kielégítése. Ha Ön partnerünk szeretne lenni az értékesítésben, el kell fogadnia mĹąködési rendszerünket, amit az alábbi pontokban foglaltunk össze:

1.) Galériánk a jelentkezők közül tanácsadók segítségével szelektálja ki a megfelelő szinvonalú és piacképes képeket. Ehez első lépésként kérünk 2-3 bemutatkozó képet mérettel, árral megjelölve. A képeket az info[@]galerie.hu email címre küldje.

2.) Az általunk forgalmazott képek eladási ára maximum 100 - 120.000 Ft, mivel a képeket nem raktározzuk és a vásárló csak a fotó alapján tud dönteni, a drágább képeket jellemzően ennyi információ után nem vásárolnák meg.

3.) A kínálat elhelyezését a regisztráció után mindenki maga végzi, A megjelenés bizományos hirdetés esetén díjtalan.
Ha egyéb úton eladta a képet, kérjük mielőbb távolítsa el a kínálatból.

4.) Eladás esetén egyeztetünk a kép szállításáról és az egyeztetett időpontban futárszolgálattal szállítjuk el a festményt.

5.) Az értékesített kép eladása után juttatjuk vissza a vételárat általában banki utalással. Az eladási árból jutalékot  vonunk le.


© mmdesign

Page Ranking Tool Magyar honlap [admin]